Ridskolan

Information för dig som rider på ridskolan

Lektionerna startar måndag 21/8-23, alltså vecka 34. Nybörjargrupperna kommer starta upp lite senare, mer information kommer.

Glöm inte ta med er "Anhörigblankett" och "Avtal om lektionsridning" till första lektionen.


Du skall ha skor med klack på dig när du rider (t.ex. Tretorn stövlar), tennisskor/sneakers är inte tillåtna att rida i. Hjälm finns att låna.

Avbokning av lektion skall ske innan kl. 15:00 samma dag som du skulle rida för att du ev. skall få möjlighet att rida igen den, kom ihåg att det går att avboka på telefonsvararen!

Kom i god tid till lektionen, ca en halvtimme innan.

Stalljouren hjälps rideleverna och privathästägarna åt med.

Vi hoppas att du vill ställa upp för våra hästar på helgen även i år. Utan den hjälpen skulle vi inte klara oss, vi har inte ekonomi för att ha anställd personal på helgerna. Om du inte kan eller vill ta på dig detta så hör av dig omgående till Caroline!

Om du är ny elev eller om du inte haft stalljour förr och vill börja ha det nu så kontakta Caroline för mer information. 0724509585

Faktura kommer inom kort, håll koll på mailen.

Faktureringsinformation

Vi använder oss av Visma onlines faktureringstjänst, skickas via mail. Detta kommer att medföra att det kommer att skickas ut max två påminnelser på obetalda fakturor och om de inte betalas så tar Vismas inkassotjänst över skulden.

Detta för att minska vår administration när det gäller att inkassera de belopp som faktureras..

Uppsägning av abonnemang

Uppsägning av abonnemang skall ske för andra halvan av höstterminen senast den 30/9. 

För första halvan av vårterminen skall uppsägning ha skett senast 1/12. 

För andra halvan av vårterminen skall uppsägning kommit oss tillhanda senast 28/2. 

Vill du inte rida efter sommaren skall uppsägning vara gjord senast 31/5. Uppsägning skall ske skriftligt via mejl till: stromsundsrk@gmail.com

Har du frågor eller funderingar kontakta Caroline på telefon 0724509585.