Sponsra oss!

DETTA ÄR STRÖMSUNDS RIDKLUBB

Strömsunds Ridklubb (StRk) är en ideell förening ansluten till Svenska Ridsportförbundet, Klubben har ca 150 medlemmar. Vi har ungefär 12 lektioner i veckan. Klubben äger tio stycken hästar/ponnyer. Medlemmar har tillgång till att hyra 11 boxar på anläggningen

Den dagliga driften sköts av tre fastanställda som jobbar på veckan. Allt annat arbete sköts ideellt

Det aktiviteter som sker varje år utöver ridskoleverksamheten är bland annat regional tävling i dressyr, klubbtävlingar i hoppning och dressyr, träningar, halloween show, clinics samt ponnyridningar vid olika arrangemang.

Under 2016 hade vi 14 stycken licensierade tävlingsryttare. De har varit ute och tävlat i dressyr och hoppning.

StRks ridskola som ligger belägen på Bergevägen 38, mittemot skidstadion, vill vi gärna se som en stor fritidsgård där alla som är intresserade av hästar kan vara och umgås och prata sitt stora intresse, hästen. Vi beräknar att det passerar ca 50-75 personer in och ut genom våra dörrar varje dag!

MÅL

StRk s mål är att ge möjlighet för häst- och ridintresserade att prova på, och förhoppningsvis även fortsätta och öka på sina kunskaper om hästar och ridning.

Vi vill också ge de som redan är ”bitna” av denna sport vidare utveckling i sin gren, vare sig det är dressyr eller hoppning.

Avsikten är att det skall finnas något för alla. Gammal som ung, kvinnor och män, nybörjare eller rutinerad, alla skall känna sig lika välkomna och trivas tillsammans med oss.

ERBJUDANDEN 2020

Skylt i ridhuset

I vår dagliga verksamhet rider ca 70 personer varje vecka. Många av dessa kommer med föräldrar. StRk räknar med att det passerar drygt 50 personer genom våra dörrar varje dag! Dessutom är våra andra aktiviteter välbesökta . Ta chansen att profilera ditt företag med en skylt i vårt ridhus. Då ingår även en liten skylt vid vägen.

Pris: 9000:- 2 år inkl tillverkningskostnad

7000:- 2år befintlig skylt

Annons i tävlingsprogram

Vill ditt företag vara med och stödja vår tävlingsverksamhet? Kanske är då detta erbjudande något för er. Annonsen trycks i svart/vitt och du kan välja mellan hel-, halv- eller kvartssida. Du gör själv ditt annons underlag.

Helsida: 1200:-

Halvsida: 700:-

Kvartssida: 400:-

Sponsra en häst

Välj en företagsponny eller häst bland klubbens hästar. Ni får då en ”skylt” med er företagslogga vid hästen box. Samt att om hästen är ute på evenemang så kommer ert företag att marknadsföras.

Pris: 2000:- / år.

Helpaket

Vi erbjuder dig som har svårt att välja en helhetslösning. I denna ingår skylt i ridhuset i två år inklusive tillverkningskostnad. Du får en helsidesannons i tävlingsprogrammen samt er logga på våra affischer som vi sätter upp på byn vid evenemang. Har ni ett företagsjippo erbjuder vi oss att komma med två ponnyer/hästar och erbjuda provapå ridning mot resekostnad.

Pris: 11000:-

Med befintlig skylt: 9000:-