Hoppa till sidans innehåll

Digital träningsanläggning


År 2019 tilldelades vi stipendium från stiftelsen Göteborg Horse Show för inköp av en digital träningsanläggning. Utrustningen består av en figital filmkamera, en film"robot" och en dator. Utrustningen kommer från företaget PIXIO.

 

Här kan du se en film hur det ser ut när man använder utrustningen!

För att kunna använda utrustningen krävs att du och den tränare du tänker anlita har skype-användare och god internetuppkoppling. Du behöver också en telefon med skype samt ett headset som du kan använda under hjälmen. Det är en god idé att testa skypa med din tränare hemifrån, innan du är på plats i ridhuset. Utrustningen förvaras i ett skåp i cafeterian. 

Hyreskostnaden är 50 kr/tillfälle för medlem samt 100 kr/tillfälle icke medlem. Kostnad för bokning av ridhus tillkommer, vilket är ett krav för att använda utrustningen.

För att få använda utrustningen måste du genomföra användarutbildning. Håll utkik på hemsidan för info om när sådana utbildningar kommer att hållas. Alternativt kan du boka service/hjälp att komma igång, kostnad 100 kr/tillfälle. Maila This is a mailto link för att boka service.

Du bokar digital träningsanläggning direkt i vårt ridhuschema. Gör en bokning som vanligt med välj "Digital träningsanläggning" under fliken "Ridhus". För mer info om vårt bokningssystem, klicka här.

Här finns lathunden för hur du använder utrustningen, kommer att uppdaterad med bilder.

Här finns ytterligare användarmanual på engelska. 

Lathund, manual och handbok för kamera finns också på plats i skåpet.

 OBSERVERA!

Vid tekniska problem betalas hyra av ridhus och utrustning tillbaka. Dock återbetalas inte tränarens avgift. Varje användning loggas i loggbok. Vid skador som uppkommer på grund av ovarsamhet debiteras användaren kostnad för reservdel (samtliga enheter går att byta ut). Det kan vara bra att se över sin hemförsäkring/drulle. 

Genom att boka träningsanläggningen godtar du ovanstående villkor.

 

Uppdaterad: 05 JAN 2020 19:46 Skribent: Maja Gahlin
E-post: This is a mailto link

RIDKLUBBENS HUVUDSPONSORER

fyras_logotype

 

coop_logo

KONSUM STRÖMSUND

engcon_svart_gul_platta-web

 

ica-supermarket-logotyp

ollanders

 

Postadress:
Strömsunds RK - Ridsport
Bergevägen 38
83393 Strömsund

Besöksadress:
Bergevägen 38
83393 Strömsund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: stromsundsrk@gmail.c...

Se all info